TENTANG KAMI

Shan dong liyoung biotéhnologi co., Ltd, diadegkeun di Kota Qufu, kota sajarah jeung budaya kawentar di dunya jeung kampung halaman Konghucu.Cai mibanda dua pabrik di Qufu na Sishui.Setupin 2010, éta hiji perusahaan modern integral tina produksi, ngembangkeun sarta jualan natrium Hylauronate.Pausahaan geus deeply kalibet dina industri Sodium Hylauronate pikeun 10 taun, sarta geus jadi hiji pabrik bahan baku internasional tur supplier ku panalungtikan profésional sarta tim ngembangkeun, téhnologi produksi dewasa sarta kualitas luhur produk.

Salaku supplier kualitas luhur Sodium Hylauronate, pausahaan geus salawasna geus adhering kana kualitas pikeun kapercayaan konsumén, geus salawasna nempel kana inovasi pikeun meunang pasar, sarta geus salawasna geus komitmen kana karir kaséhatan manusa jeung kageulisan.Pausahaan geus maju natrium hyaluronate panalungtikan sarta pamekaran, téhnologi produksi ogé parabot;parantos ngadegkeun sistem kontrol kualitas sora sareng ngawangun pabrik produksi saluyu sareng standar "GMP" sareng analisis modern sareng laboratorium tés, sadayana nyaéta nyayogikeun produk anu aman, efektif, dipercaya ka konsumén.Leuwih taun, adhering kana filosofi perusahaan tina "ngembangkeun, inovasi, asli, win-win, kaséhatan sarta kabagjaan", parusahaan geus, sakumaha salawasna, dipaké standar profésional pikeun minuhan tungtutan konsumén 'pikeun produk kalawan beurat molekul béda jeung sagala rupa bungkusan. spésifikasi, sarta lega pikeun ngalayanan industri kosmétik global, industri produk gizi jeung kaséhatan.Ayeuna, produk urang geus dijual ka 26 propinsi, munisipalitas jeung wewengkon otonom di Cina, sarta geus diékspor ka Jepang, Koréa Kidul, Amérika Serikat, Kanada, Rusia, Italia, Perancis, Hungaria jeung pasar internasional lianna, sanggeus jadi perusahaan model natrium hyaluronate kualitas luhur industri.

KELEBIHAN PERUSAHAAN

Shan dong li ngora biotéhnologi co., Ltd, mastikeun ngadalikeun kualitas, insists on manajemén garis ti sumber industri ka terminal produk, sarta integrates kontrol .All ukuran ieu pikeun mastikeun yén kualitas produk sok leuwih luhur batan nu. syarat industri.Pausahaan taat kana konsép ngembangkeun produk disetir ku inovasi téhnologis, terus ensures kualitas produk na promotes ngembangkeun sampurna runtuyan produk.

HONOR JEUNG KUALIFIKASI

VISI PERUSAHAAN

Candak customer'demand sakumaha balayar;nyandak misi sarua staf salaku ngawelah.

Pikeun nyiptakeun kombinasi anu sampurna antara kapinteran sareng téknologi.

Pikeun nguatkeun kageulisan sareng ngabuka dunya anyar kalayan bakti.

Pikeun napsirkeun definisi anyar kaséhatan éstétika dina widang kosmétologi, perawatan kaséhatan médis sareng pangan.

DISTRIBUSI PASAR

Bio Liyoung museurkeun kana sabab kaéndahan manusa.Kalayan kaunggulan unikna, kamampuan inovasi R&D anu kuat, alat pangolahan canggih sareng sistem jasa saatos penjualan anu sampurna, bio Liyoung parantos kéngingkeun kapercayaan para nasabah di Asia, Eropa sareng Amérika Serikat, sareng parantos diakui ku para nasabah global.